Impresszum

Sziasztok!

Ez a blog egy hobbi projekt, ami folyamatosan változni fog annak függvényében, hogy miket sikerül eltanulnom WordPress témakörben. Az airsoftos része a másik hobbimhoz köthető, amit emlékeim szerint 2008 októberében kezdtünk a barátaimmal.

Mint említettem ez a blog egy amolyan hobbi, a tapasztalataimat szeretném megosztani főként az orosz oldallal kapcsolatban, de néha általánosságban a kezdő airsoftost is megcélozva. Szeretnék értékes tapasztalatokat és érdekes dolgokat bemutatni, ezért a tartalmak folyamatosan frissülnek majd, ahogy időm engedi.

Mi az airsoft?

Az airsoft gyakorlatilag a paintballhoz hasonló szabadidős tevékenység. Az AirsoftÚjonc vagy a HazaiAirsoft oldalai nagyon szépen leírják a lényeget. Azt előre kell még bocsájtanom, hogy nem kívánok ezen oldalaknak konkurenciája lenni, ez a kis személyes terem, ahol kiírom a magamban rekedt gondolatokat.

Nyilatkozat

NYILATKOZAT: az airsoft játékosok nem képviselnek semmilyen katonai vagy félkatonai szervezetet, politikai, vallási, vagy etnikai csoportot. Az airsoft a paintballhoz hasonló, biztonságos, erőszakmentes, stratégai-taktikai játék, melyet törvénytisztelő állampolgárok százezrei űznek világszerte. Az airsoft nem kívánja a háborút, a fegyveres konfliktusokat dicsőíteni, nem a valóságot szimulálja – csupán egy játék. Az airsoft eszközök olyan országokban is szabadon birtokolhatók, ahol a legszigorúbb szabályozás alá esik a fegyvertartás.

Részlet a MASZ2015-ből.

Jó szórakozást kívánok!
Üdv: Brat

Elérhetőség: https://www.facebook.com/Bratoblog-113061943718317/
Email: bratoblog@gmail.com

Copyright: A blogon lévő tartalmak elektronikus formában szabadon másolhatók, terjeszthetők, de csak saját célokra, nem-kereskedelmi jellegű alkalmazásokhoz, változtatások nélkül és a forrásra való megfelelő hivatkozással használhatók. Minden más terjesztési és felhasználási forma esetében az írásos engedélyemet kell kérni.